Adaug faptul că am mai incercat sa obțin semnătură și ștampilă pentru același motiv, cu locul de parcare și m-au refuzat cu pretextul că nimeni din conducerea As. de propr nu este jandarm sa stea la pinda să vadă cine iese , pleacă, vine, in bloc, cine sta in apartament. Dar la tot restul de proprietari au dat semnătură că locuiesc efectiv acolo, pt obținerea locului de parcare. Mie Nu!
gabriela constantinescu a scris:
Președintele, conducerea Asoc de Proprietari refuza sa imi semneze și implicit sa pună ștampila Asociației pe formularul- cerere către ADP pt obținerea unui loc de parcare. Menționez că locuiesc efectiv de multi ani in bloc, am domiciliu permanent, sint proprietar. Bănuiesc că se răzbună pe mine deoarece le-am făcut sesizări pentru ilegalități și abuzuri, am cerut dovezi în legătură cu consumarea Fondului de reparatii pe care nu le-am primit nici cu ajutorul unui avocat. Primăria și alte instituții nu le-a făcut nimic, mie mi-au răspuns că am dreptul sa ii dau in judecata Nu am mers mai departe în instanță. Acum primesc răsplata.
Ce pot face in acest caz de refuz ? Mulțumesc.