avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Sunt inspector de specialitate 1 A la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Sunt inspector de specialitate 1 A la singura Creșă ...

Bună seara!
Sunt inspector de specialitate 1 A la singura Creșă din Călărași.De curând unitatea s a transformat în unitate de învățământ în subordinea Consiliului Local. M au încadrat pe funcția administrator de patrimoniu și mi a scăzut salariul cu 3000 la brut. Menționez că nu am semnat actul adițional. Am greșit?

Alte discuții în legătură

Angajare /salariu referent primarie gabrielcostache24 gabrielcostache24 Buna ziua...M-am angajat de 2 zile la o primarie ca Referent in cadrul compartimentului de situatii voluntare de urgenta...Precizez ca am studii superioare de ... (vezi toată discuția)
Loc de munca gabriela09 gabriela09 Administrator financiar (patrimoniu )studii superioare intr-o scoala ce reprezinta ca post si in grila de salariu se incadreaza .va multumesc (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a unui functionar public marilena74 marilena74 am sustinut examenul de promovare in clasa in data de 14.02.2012 cand am fost si promovata.in data de 27.02.2012 a fost adus adus la cunostinta consilierilor ... (vezi toată discuția)