avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am absolvit in anul 2020 facultatea, iar in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am absolvit in anul 2020 facultatea, iar in anul 2022 ...

Buna ziua, am absolvit in anul 2020 facultatea, iar in anul 2022 am primit diploma de absolvire pe baza promovarii examenului de absolvire din sesiunea iunie 2022 pentru durata studiilor de 4 ani in cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Inginerie si Management. Intrebarea mea este: Unde pot fi incadrat, la studii superioare de scurta sau de lunga durata?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:07, 28 Februarie 2023
Nu mai exista clasificarea SLD si SSD , ci ciclul I si II.

In opinia mea, intrati la ciclul I - studii universitare de licenta.
Nu ar strica sa urmati si Master-ul pentru a nu avea eventuale probleme...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate angajatorul prin actele normative interne sa considere ... VKaty VKaty Poate angajatorul prin actele normative interne sa considere ca facultatile de 3 ani (in cazul de fata, 180 credite, an absolvire 2022), fara master in ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Reincadrare studii superioare octaviac octaviac Buna ziua. Lucrez la Biblioteca Judeteana Bistrita Nasaud de 12 ani. Sunt incadrata cu studii SSD pe postul de bibliotecar (am absolvit Colegiul Universitar de ... (vezi toată discuția)