avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Caseta de directie stricata de service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Caseta de directie stricata de service

Buna ziua,

Acum in jur de 6 luni am fost sa schimb niste capete de bara la un service autorizat, dar mi-am procurat singur piesele (piese noi, detin factura). Am platit frumos, am primit factura plus garantie de 3 luni **daca piesele au fost cumparate prin ei**. Problema a aparut ca dupa 6 luni mi s a defectat caseta de directie. Am apelat la serviciile unui service autorizat de reparatii de casete unde sa aflu ca la schimbarea capetelor de bara, burdufele au fost prinse cu soricei de plastic (deci a intrat apa in caseta, este ruginita toata, am poze de la mecanicul de la serviceul de reparatii casete) in loc de coliere cum aveam INITIAL pana sa schimb capetele de bara. Ce drepturi am in fata serviceului pentru ca vorbim de 8300 RON doar caseta de directie noua.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
BogdanAntonAlexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:33, 28 Februarie 2023
Nu cred ca vor accepta pe cale amiabila sa va despagubeasca, dar incercati.
Daca nu va despagubeste, ii dati in judecata, se va face expertiza si in final, judecătorul va da dreptate sau nu.
Mi se pare asa de wow ca in 2023 inca mai exista servicii atat de proaste la "service autorizat". In fine, multumesc mult pentru raspuns!
Si nu ar strica sa faceti plangere si la compania auto ce are contract de reprezentare cu acest service, sa stie si ei cu cine au semnat si ce patesc clientii masinilor lor ce merg in acel service pentru reparatii...

of.... multe autorizari se dau cum se dau... Am patit multe...desi venea rola cu intinzator, a incercat sa desfaca pt ca ii trebuia doar rola si apoi a zis ca e piese defecta, deci am platit de 2 ori. Am avut noroc apoi ca am verificat ulei, apa, ca urma sa plecam la drum lung si am constatat ca uitase criketul sub capota. Si ei erau autorizati rar.

BogdanAntonAlexandru a scris:

Mi se pare asa de wow ca in 2023 inca mai exista servicii atat de proaste la "service autorizat". In fine, multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Service auto mi-a distrus masina ursulakee ursulakee Buna ziua, As dori sa stiu daca ma puteti ajuta intr-o problema. Inainte de Craciun am lasat masina, un Audi A6 la un service auto in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Reparatii service neautorizat rar saadeddine saadeddine AM DUS O MASINA LA REPARAT SI MECANICUL A MINTIT CA SERVICEUL E AUTORIZAT RAR. MI-AU FACUT NOTA DE REPARARE, AM PLATIT AVANS, DAR DUPA CE MI-AU DEFECTAT CASETA ... (vezi toată discuția)