avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor - care salariu de baza?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor - care salariu de baza?

Buna ziua. Vă rog un răspuns, o părere. Instituția beneficiază de spor condiții vătămătoare. Acesta se aplică la salariul de bază din 2018, deși baza s-a modificat de-a lungul timpului. Cum este corect? Eu din lege înțeleg că sporul ca și cuantum rămâne același (ex.10%) baza se poate modifica. Dacă sporul îmi este aplicat la baza salariului din 2018 și nu la baza actuală înseamnă că nu se respectă legea. Sau sporul nu mai este 10% ci se diminuează? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pentru personalul promovat - se mai da spor de conditii de munca /din 01.01.2018 ? oanaportar oanaportar Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi explicati ce diferenta este intre un salariat promovat in grad profesional superior si un nou angajat ? Nu stiu ... (vezi toată discuția)
Ce articol de lege se aplică în cazul de faţă pentru acordarea dreptului salarial ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rog mult de tot să mă ajutaţi cu un răspuns cu privire la următoarea problemă: În urma unui examen de promovare în grad ... (vezi toată discuția)
- trebuie sa se dea spor ? sau nu trebuie sa se mai dea ? .... ... oanaportar oanaportar - trebuie sa se dea spor ? sau nu trebuie sa se mai dea ? .... si de la ce data ? Buna seara ! Va rugam mult de tot sa ne ajutati cu un ... (vezi toată discuția)