avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Externalizarea personalului (peste 5) in alt judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Externalizarea personalului (peste 5) in alt judet

Pentru externalizarea personalului (peste 5) in alt judet trebuie infiintat un sediu secundar cnf Legii 273/2006 privind finatele publice locale (art 32 alin 7)?
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod fiscal punct de lucru robertsega32 robertsega32 Buna ziua. O societate care are deschise doua puncte de lucru in alt judet trebuie sa solicite acordarea unui cod fiscal pentru aceste puncte daca are mai mult ... (vezi toată discuția)
Un nou punct de lucru, un nou cif Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. De curand am infiintat un nou punct de lucru, iar cei de la Finante sustin ca ar trebui sa ne facem si un nou certificat de inregistrare fiscala pt ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! o societate poate avea 2 coduri fiscale???????? flori2 flori2 Buna ziua!Am o SC cu sediul social in Iasi si CF aferent Am primit o adresa de la MFP Administratia fiscalaRaducaneni o adresa prin care ma informa ca am ... (vezi toată discuția)