avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde pot reclamă Administratorul blocului că nu-și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde pot reclamă Administratorul blocului că nu-și face treaba ...

Unde pot reclamă Administratorul blocului că nu-și face treaba corect (fiind firmă nu persoană fizică). Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:12, 28 Februarie 2023
La primarie, conform art. 102 alin. 1 litera e) din legea 196/2018.
Adninistratorul de imobil,persoana fizica sau juridica este angajatul asociatiei de proprietari
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari si implicit angajator este presedintele de asociatie
Nemultumiri la adresa administratorului de imobil,initial le sesizati asociatiei de proprietari in beneficiul careia presteaza activitati si de unde este retribuit lunar
@ynocentta
E vorba de persoana juridică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, unde pot reclama administratorul de bloc deoarece ... cristianghe cristianghe Bună ziua, unde pot reclama administratorul de bloc deoarece eu locuiesc singur iar administratorul m-a pus 2 pers la întreținere cu de la el putere. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie la blocul unde sunt administrator, la ... carmen06! carmen06! Buna ziua, am o situatie la blocul unde sunt administrator, la parterul blocului sunt 13 spatii comerciale, diferiti proprietari, au conventii incheiate cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca intr un condominiu sunt 4 proprietari, unul persoana ... gabrielapreda gabrielapreda Buna ziua. Daca intr un condominiu sunt 4 proprietari, unul persoana juridica si 3 persoane fizice, este OBLIGATORIU infiintarea unei Asociatii de proprietari? ... (vezi toată discuția)