avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, Va rog un raspuns la urmatoarea intrebare. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, Va rog un raspuns la urmatoarea intrebare. Am o masina ...

Buna seara,
Va rog un raspuns la urmatoarea intrebare.
Am o masina care este inmatriculata pe numele tatalui meu care locuieste intro alta localitate din Dolj,eu in Craiova.
Ce trebuie facut in acest caz daca eu doresc sa radiez,casez masina cu programul Rabla local sau Rabla ptr.masina noua?? Dar in cazul in care el nu va mai fi pot so casez so dau la rabla??
Ce trebuie facut in aceste cazuri??
Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:28, 1 Martie 2023
Numai proprietarul auto are dreptul sa solicite radierea auto,sa o predea la operator economic
Puteti prelua dv responsabilitatea daca proprietarul intocmeste procura in favoarea dv
Daca proprietarul auto,decedeaza,mostenitorii in urma dezbaterii succesiunii in baza certificatului de mostenitor vor deveni proprietari ai vehicolului ,cu obligatia parcurgerii procedurii de inmatriculare dupa care pot dispune de auto dupa propriul interes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina fier vechi - cumpar rable Floriann P Floriann P In 2019 am avut o masina ( rabla) pe care am dat-o la cei cu anunturi \'cumparam rable-radiere pe loc \' , am sunat la ei , au venit , au luat masina , i-am ... (vezi toată discuția)
Radierea unui vehicul mostenit in cazul programului rabla 2011 RBaceanu RBaceanu Buna ziua, sper sa pot fi suficient de explicita pentru a obtine un raspuns avizat cat mai clar: Sotul meu a murit in 2005, in urma decesului s-a facut ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)