avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, Am si eu o intrebare...... Un functionar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, Am si eu o intrebare...... Un functionar public care ...

Buna ziua,
Am si eu o intrebare...... Un functionar public care a fost mandatat prin contract de mandat cu reprezentare in Adunarea Generala a Actionarilor a unei societati de stat, iar dupa o anumita perioada de timp isi inceteaza raportul de serviciu si se angajeaza la acea societate de stat, se afla in incompatibilitate???
Stiu ca legea 161/2003 ...."(3) Funcţionarii publici care, în exercitarea funcţiei publice, au desfăşurat activităţi de monitorizare şi control cu privire la societăţi comerciale sau alte unităţi cu scop lucrativ de natura celor prevăzute la alin. (2) lit. c) nu pot să-şi desfăşoare activitatea şi nu pot acorda consultantă de specialitate la aceste societăţi timp de 3 ani după ieşirea din corpul funcţionarilor publici."
Din puctul meu de vedere ca si membru AGA nu a avut atributii de monitorizare si control in acea societate. Va rog un raspuns! Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Demisie functionar public Alina 2 Alina 2 Dupa de iti dai demisia din functia publica te poti angaja la societati comerciale la care ai exercitat actiuni de control? (vezi toată discuția)
Asociat unic si functionar public karmelika karmelika Asociatul unic al unui srl poate avea si calitatea de functionar public sau exista incompatibilitate? Administrator al srl-ului este alta persoana. (vezi toată discuția)
Incompatibilitati la functionari publici rogilg1 rogilg1 am urmatoarea dilema: Fac parte din consiliul de administratie a unei societati si urmeaza sa dau examen pentru un post de sef serviciu taxe si impozite din ... (vezi toată discuția)