avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Demisie functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Demisie functionar public

Dupa de iti dai demisia din functia publica te poti angaja la societati comerciale la care ai exercitat actiuni de control?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 16:36, 4 Septembrie 2010
legea nr. 161/2003
"Art.94
(3) Funcţionarii publici care, în exercitarea funcţiei publice, au desfăşurat activităţi de monitorizare şi control cu privire la societăţi comerciale sau alte unităţi cu scop lucrativ de natura celor prevăzute la alin. (2) lit. c) (în cadrul regiilor autonome, societăţilor comerciale ori în alte unităţi cu scop lucrativ din sectorul public),nu pot să-şi desfăşoare activitatea şi nu pot acorda consultanţă de specialitate la aceste societăţi timp de 3 ani după ieşirea din corpul funcţionarilor publici." :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic si functionar public karmelika karmelika Asociatul unic al unui srl poate avea si calitatea de functionar public sau exista incompatibilitate? Administrator al srl-ului este alta persoana. (vezi toată discuția)
Incompatibilitati la functionari publici rogilg1 rogilg1 am urmatoarea dilema: Fac parte din consiliul de administratie a unei societati si urmeaza sa dau examen pentru un post de sef serviciu taxe si impozite din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare...... un functionar public care ... Jullianno86 Jullianno86 Buna ziua, Am si eu o intrebare...... Un functionar public care a fost mandatat prin contract de mandat cu reprezentare in Adunarea Generala a Actionarilor a ... (vezi toată discuția)