avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Schimbare apartament Prima Casa Am un apartament 2 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Schimbare apartament Prima Casa Am un apartament 2 camere cumparat ...

Schimbare apartament Prima Casa
Am un apartament 2 camere cumparat prin Prima Casa inainte de casatorie. Doresc acum sa fac urmataorele pentru care va cer sfaturile:
1. sa schimb apartamentul cu u altul cu 3 camere si sa platesc diferenta . Cum este mai ok sa procedez:
- sa iau alt credit si sa platesc diferenta proprietarului si sa cer la Banca sa treaca ipoteca pe noul apartament cu 3 camere
- sa merg la banca si sa intreb daca pot face "o refinantare" pt deiferenta de platit dar in conditiile de creditare ale Contractului actual (este in Euro si Euribor-ul est emai ok decat ROBOR-ul + dobanda est emai ok)
2. cum trebuie sa procedez astfel incat sa-mi pastrez Titlul de unic proprietar (bunul initial fiind achizitionat inaite de casatorie)
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2023
silviu1975, utilizator

Alte discuții în legătură

Refinantare credit prima casa nicoles23 nicoles23 Buna ziua , as dori sa stiu daca pot refinanta un credit prima casa in lei cu unul ipotecar/imobiliar in euro? (vezi toată discuția)
Credit ipotecar de mutat de pe apartament pe casa Cornel0911 Cornel0911 Buna ziua. Sotia are un apartament cu credit ipotecar dinainte de casatorie,unic proprietar. Dorim sa mutam ipoteca de pe apartament pe o casa,adica sa vindem ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit ipotecar-renteaza? liveomars liveomars Am un credit ipotecar din 2007 cu dabanda formata din indicele de referinta al bancii +1.2 pp,adica dobanda de 9.6 %.Iar DAE de 11.5 %. Ma gandesc la o ... (vezi toată discuția)