avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar de mutat de pe apartament pe casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar de mutat de pe apartament pe casa

Buna ziua. Sotia are un apartament cu credit ipotecar dinainte de casatorie,unic proprietar.
Dorim sa mutam ipoteca de pe apartament pe o casa,adica sa vindem apartamentul si sa cumparam o casa.
Cum se poate proceda ca sotia sa ramana unic proprietar pe casa,daca vrem sa mutam ipoteca de pe apartament pe casa?! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel0911 , utilizator 14:51, 25 Mai 2020
Buna ziua,
Mergeti la banca unde aveti creditul si discutati cu dumnealor.
S-ar putea sa fie nevoie si de o conventie matrimoniala de separatie de bunuri, dar pentru asta intrebati notarul...
Ok! Va multumesc!
Aveti grija ca dvs., ca sot, sa nu va ceara sa semnati ca si codebitot/ girant...
Mare atentie la ce semnati, daca va cere banca/notarul sa semnati ceva...
Ok! Multumesc!

Ionut.ion a scris:

Aveti grija ca dvs., ca sot, sa nu va ceara sa semnati ca si codebitot/ girant...

Ok! Multumesc!

Ionut.ion a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila o reipotecare ? de novo de novo Am achizitionat in dec 2011 un apartament prin credit ipotecar. La momentul respectiv nu eram casatorit. Acum m-am casatorit si as dori sa stiu daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita Andreea19812012 Andreea19812012 Buna seara, in cazul in care soțul a fost complice la un furt și in urma sentinței s-au stabilit niște sume foarte mari pentru toți inculpații la un loc ... (vezi toată discuția)
Schimbare ipoteca aandruc aandruc Buna ziua. Avem un apartament luat cu credit ipotecar si acum vrem sa ne schimbam resedinta, sa ne mutam in alt oras. Oare e posibil sa schimbam ipoteca ... (vezi toată discuția)