avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizații necesare agenție imobiliară
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizații necesare agenție imobiliară

Buna ziua! Recent am schimbat sediul social intr-o locație unde pot desfășura activitatea, dar nu înțeleg dacă mai am nevoie de alte autorizații(Agenție imobiliară(6831)cu un angajat cu contract de comision)

Alte discuții în legătură

Obiect principal de activitate tmihai2 tmihai2 Buna ziua, In urmatoarele zile o sa infiintez o societate cu obiectul principal de activitate 6311(Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si ... (vezi toată discuția)
Pentru o agentie imobiliara luizamalasinca luizamalasinca Buna ziua. As dori sa dechid o agentie imobiliara si as dori sa aflu cum pot obtine licenta de functionare si ce alte formalitati mai trebuie indeplinite. Va ... (vezi toată discuția)
Diferenta de coduri caen MrFB MrFB Buan ziua!Am inregistrat o firma la ONRC folosind codul CAEN destinat agentiilor imobiliare (6831).Am vazut recent ca mai este un CAEN 6810.Concret care este ... (vezi toată discuția)