avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog un ajutor intr-un calcul de ore ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog un ajutor intr-un calcul de ore suplimentare/noapte: ...

Buna ziua, va rog un ajutor intr-un calcul de ore suplimentare/noapte:
salariat cu program de lucru in intervalul 13:00-21:30, a lucrat intr-o zi in intervalul 13:00-01:00. Cum se calculeaza orele de la 21:30 - 01:00, tinand cont ca sunt si 3 ore de noapte si le-a efectuat o singura data intr-o luna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 2 Martie 2023
Pentru acele ore, nu se acorda spor de noapte , potrivit art.125 si art.126 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de noapte dejescuadina71 dejescuadina71 Buna seara lucrez ca agent de securitate in sistem de paza si as dori sa stiu ,sporul de noapte se plateste la salariul actual pe care il am de 975 lei sau la ... (vezi toată discuția)
Spor ore noapte Croatia Croatia Cate nopti trebuie lucrate intr-o luna pentru a beneficia de sporul de noapte! (vezi toată discuția)
Plata orelor lucrate pe tura de noapte Cristian-Paul Cristian-Paul Buna ziua, Lucrez in functia de curier extern la o societate comerciala, programul meu de lucru este ... (vezi toată discuția)