avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Se dau următoarele 2 situații în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Se dau următoarele 2 situații în privința cărora ...

Bună ziua. Se dau următoarele 2 situații în privința cărora as vrea sa ma lămurească cineva în măsura, dacă este posibil:
1) dacă ma aflu în concediu de ingrijire copil cu grad de handicap mediu și doresc reîntoarcerea în câmpul muncii înainte de împlinirea vârstei de 4-5 ani,se oferă stimulent de inserție și în cazul nostru?
2)dacă în perioada concediului de ingrijire copil cu handicap se naște cel de-al doilea copil,plata indemnizației va fi stabilita în funcție de acel ajutor stabilit prin lege pe care îl iau de la primul copil si anume,1314 lei?
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie kvinto kvinto Buna ziua tuturor! daca ar putea cineva sa ma lamureasca si pe mine..acum 2 luni a nascut sotia, eu sunt cetatean roman si ea nu (are permis de sedere pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil iulyt iulyt Buna seara. Sotia mea se afla in prezent in concediu de crestere, bebe avand 10 luni, dar doreste sa se reintoarca in campul muncii. Pot eu, tatal copilului sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil /concediu de maternitate simonadum simonadum Buna ziua,trebuie sa nasc in decembrie 2012,sunt angajata din luna mai 2012;sotul meu este angajat la firma din anul 2010;ne gandim sa intre el in concediu de ... (vezi toată discuția)