avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție Daca am revenit din ccc și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție Daca am revenit din ccc și beneficiez ...

Stimulent de inserție

Daca am revenit din ccc și beneficiez de stimulentul de inserție iar acum vreau sa întrerup activitatea, voi primi în continuare acest stimulent până împlinește copilul 3 ani sau se suspendă odată cu suspendarea activității?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:41, 4 Martie 2023
Se suspenda plata acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie 92Maria 92Maria Buna seara, ma numesc Maria, am un baietel de 4 luni si 3 saptamani, in prezent primesc alocatiapt crestere a copilului si indemnizatia(600 roni) ca am fost ... (vezi toată discuția)
Recalculare indemnizatie dupa noua lege? termo termo buna seara daca sunt in concediu pt ingrijirea copilului din luna mai 2012, dupa noua lege mi se va recalcula indemnizatia? si daca da, trebuie duse alte ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)