avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eligibil sau nu? Soția are pensie de invaliditate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eligibil sau nu? Soția are pensie de invaliditate 1125 lei și ...

Eligibil sau nu? Soția are pensie de invaliditate 1125 lei și a primit cardul de compensare energie. Eu am pensie 3600 lei, băiatul e student, fără venituri. Poate folosi cardul la plata energiei dacă toți trei suntem la același loc de consum?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de ... zelinke zelinke Buna ziua! Mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de urmas dupa tata, 1150 de lei. Nu a primit nici card de energie si nici card social pentru ... (vezi toată discuția)
Bună seara.eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie ... Jaetel Jaetel Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie și locuiesc împreună cu mama care are o pensie de 1125 lei am dat declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am ... Miklos Rozalia Miklos Rozalia Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am primit prima pensie în iunie,in octombrie am primit cardul pentru alimente însă fara sa fie ... (vezi toată discuția)