avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am ...

Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am primit prima pensie în iunie,in octombrie am primit cardul pentru alimente însă fara sa fie încărcată cu bani.Sint eligibilă ne avind alte venituri.Am sunat la minister fara succes,unde pot apela pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:07, 20 Ianuarie 2024
Și în decembrie 2023 nu a fost încărcat cu 250 lei`? În februarie anul acesta urmează să fie încărcat iar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator
Puneti o intrebare Casei de Pensii de care apartineti . Acestia au listele cu beneficiarii pensionari ai acestui ajutor , precum si daca figureaza la ANAF cu alte venituri - si atunci nu mai au acest drept . Dar , din ce am inteles eu , alt ajutor - in afara de o informatie - nu va pot da .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru un cetatean strain (italia) cu carte de rezidenta ... ghiumusa ghiumusa buna ziua, pentru un cetatean strain (Italia) cu carte de rezidenta permaneneta, cu pensie minima 1125 lei,este eligibil sa primeasca cardul sprijin pentru ... (vezi toată discuția)
Bună seara.eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie ... Jaetel Jaetel Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie și locuiesc împreună cu mama care are o pensie de 1125 lei am dat declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vreau sa va pun o întrebare în legătură cu alimentarea ... BarbuViorica BarbuViorica Bună ziua, vreau sa va pun o întrebare în legătură cu alimentarea cardului de alimente. Sunt pensionară am ieșit la pensie anticipat parțial cu data de ... (vezi toată discuția)