avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am o datorie la ANAF din iulie 2017.
Discuție deschisă în Executare silită

Am o datorie la ANAF din iulie 2017.

Bună ziua. Am o datorie la ANAF din iulie 2017 însă în fiecare an, chiar și de 2 sau 3 ori pe an, am primit notificări de penalizări și majorări calculate la sold. Când se împlinește perioada de prescripție, la 1 iulie 2023 sau NICIODATA pentru ca au calculat acele penalități și majorări anual iar comunicarea lor resetează anual perioada de prescripție?
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decizie impunere anaf cmiron cmiron Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am primit in 2024 o decizie de impunere de la anaf pentru 2018 - 2022 Veniturile erau din strainatate, eu locuind in tara ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere la plata intretinerii adrianngt adrianngt In anul curent 2013 , o anumita perioada de timp nu am putut plati la zi cheltuielile de intretinere . In luna septembrie am achitat toata datoria , inclusiv ... (vezi toată discuția)
Tocmai am primit o instiintare de la anaf-antifrauda dragos.b65 dragos.b65 Buna ziua! Tocmai am primit o instiintare de la ANAF-Antifrauda, in care mi se zice ca in perioada 2017-2021 am avut incasari de tip ramburs, si ca e obligatia ... (vezi toată discuția)