avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am infiintat o firma de paza si vreau licenta IGPR.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am infiintat o firma de paza si vreau licenta IGPR.

Buna ziua!

Am infiintat o firma de paza si urmeaza sa incep demersurile pentru obtinerea licentei IGPR.

Pe site-ul politiei nu regasesc informatii cu privire la o anumita taxa pe care trebuie sa o achit, insa pe alte site-uri da.
Stie cineva daca in prezent mai trebuie achitata taxa pentru obtinerea licentei? Daca da, care este costul pentru ca nu gasesc nicaieri informatia?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cat mar putea costa ? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua, Am si eu o intrebare ' Tocmai am terminat facultatea si asi dori sa imi deschid o firma de paza si protectie si o scoala de specializare si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de paza razvan1975 razvan1975 As vrea sa infiintez o firma de paza in Brasov ,impreuna cu un asociat din Italia si as dorii sa stiu cam ce acte(autorizatii,avize,taxe-etc) trebuie si ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de paza si protectie! FREDU FIN FREDU FIN Care sunt conditiile pentru a deschide o firma de Paza si Protectie, de transport valori , unde gasesc metodologia actualizata in 2016 ? ms. (vezi toată discuția)