avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare! Dacă o persoana săvârșește o fapta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare! Dacă o persoana săvârșește o fapta penală in ...

Salutare!
Dacă o persoana săvârșește o fapta penală in timpul minorității (17 ani) și se constata ca a avut discernământ la momentul comiteri faptei, iar fata de aceasta persoana instanța dispune o măsura educativa, Acest dosar penal se înscrie in cazierul judiciar ?

Alte discuții în legătură

Minorii madarolivia madarolivia buna. as avea si eu o intrebare, si anume daca un minor de 15 ani care sufera de tulburare mixta emotionala si de conduita, poate fi condamnst pt savarsirea ... (vezi toată discuția)
Legat de minori si de faptele penale savarsite de acestia. guessWho guessWho Buna seara. Am o serie de intrebari legate de situatia mea si ma intrebam daca ma poate lamuri cineva. Situatia e urmatoarea. Am 14 ani, si am fost acuzata cam ... (vezi toată discuția)
Drept penal - minora complice la furt andreeamaristeanu andreeamaristeanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Ce se intampla cu o tanara in varsta de 15 ani, care a fost incadrata de politie complice la furt calificat? ... (vezi toată discuția)