avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Sunt un nepot din frați a unui decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Sunt un nepot din frați a unui decedat care mi-a ...

Buna seara.
Sunt un nepot din frați a unui decedat care mi-a lăsat un testament autentic pe întrega lui avere cu condiția de întreținere a sa până la terminarea zilelor și efectuarea tuturor obiceiurilor locale cu aceasta ocazie
Acest lucru s-a întâmplat pe o perioadă de trei ani, după care a decedat.
As dori să știu cum pot efectua succesiuni fara cei doi martori care îmi sunt solicitați la notariat, având în vedere că nu am persoane care sa se ofere pentru acest lucru.
Vă mulțumesc pentru înțelegere
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:05, 6 Martie 2023
Nu puteți.
Este obligatorie prezenta a doi martori în procedura succesorala notariala.
Găsiți doua persoane care sa-l fi cunoscut bine pe unchiul dvs și remunerati-le "ajutorul".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
Care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de moștenirea unei familii (părinți și fiu)? BG BG Va rog sa-mi sugerati care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de mostenirea unei familii, dupa decesul proprietarilor si a fiului ... (vezi toată discuția)
Mostenire unchi fara copii, testament pentru un alt nepot. andreiadmin andreiadmin va rog unele clarificari in urmatoarea situatie :un unchi al meu si frate al mamei mele a decedat,dupa ce sotia lui decedase cu un an inainte.NU au avut ... (vezi toată discuția)