avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o intrebare referitoare la timpul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o intrebare referitoare la timpul de calatorie ...

Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la timpul de calatorie in timpul week-endului. Daca calatoresc in zilele de sambata si duminica in interes de serviciu, cu exceptia diurnei pentru ziua respectiva, angajatii nu beneficiaza si de o zi libera pentru accea perioada ?

Alte discuții în legătură

Spor pentru lucru in week-end piciul piciul sporul pe care il acord pentru lucrul in week-end urmat de doua zile libere il aplic doar pentru zilele lucrate in week-end, nu pentru toate zilele ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale soferi mioara danaila mioara danaila O firma de turism organizeaza, la cererea clientilor ,excursii in week-end. Soferul este angajat cu contract de munca de 8 ore. In cursul unei saptamani , ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare in week-end Rodica2011 Rodica2011 Buna, In cazul in care se calatoreste in week-end catre localitatea unde un slariat este delegat, timpul petrecut cu calatoria poate fi considerat timp de ... (vezi toată discuția)