avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare in week-end
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare in week-end

Buna,
In cazul in care se calatoreste in week-end catre localitatea unde un slariat este delegat, timpul petrecut cu calatoria poate fi considerat timp de lucru suplimentar?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
Rodica2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihabucur76 , utilizator 13:30, 4 Noiembrie 2011
societatea noastra acorda un spor de 5% conform CCM pt zilele de sambata si duminica si 2 zile libere consecutiv sapt urmatoare, dar ei lucreaza mai mult de 8 ore sambata si dum, deci au ore suplimentare, aceste ore supl de week-end se platesc diferit fata de cele din cursul saptamanii?adica stiu ca tr acordat 75%, dar pt week-end la fel? (ce depaseste de 8 ore).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrul si sambata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care in cadrul societatii se lucreaza in fiecare sambata, prin rotatie. Trebuie anuntat la ITM ... (vezi toată discuția)
Program de lucru IORDAN ELENA IORDAN ELENA va rog sa-mi spuneti cate ore o sa lucrez lunar, de la 1 dec., dupa urmatorul program: L-M liber,M,j,V- 11 ORE/ZI, S-D liber dupa care, in sapt. urm., voi ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare negut_dorina negut_dorina As dori sa stiu cu cat se platesc orele suplimentare in zilele lucratoare in procent?dar orele lucrate sambata si duminica (vezi toată discuția)