avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va scriu din partea tatalui meu care are in jur de 10 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va scriu din partea tatalui meu care are in jur de 10 ani lucrati ...

Va scriu din partea tatalui meu care are in jur de 10 ani lucrati la o fabrica foarte populara pe timpul comunismului.
Acei ani ar fi trebuit sa fie incadrati la grupa II ai stagiului de cotizare.
Acea fabrica a falimentat intre timp iar tatal meu a ramas privat de un drept si fara sperante in ce tine de reincadrarea acelor ani in grupa II a stagiului de cotizare.

Va rog sa imi spuneti daca este posibil sa recupereze acei ani, si daca il puteti ajuta cu aceasta problema, as fi foarte recunoscator !
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! aș dori să aflu răspuns la o problemă legata de ... mariahruban6 mariahruban6 Buna ziua! Aș dori să aflu răspuns la o problemă legata de pensie, care este neclară pentru mine: Am 60 ani, lucrez ca profesor de 15 ani, dar înainte ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? anca_nicu anca_nicu Tatal meu e nascut in august 1953. A fost incadrat in grupa a II-a din 5.07.1971-16.06.1073 dupa care 11 luni si 11 zile armata si revine la serviciu din ... (vezi toată discuția)
Am realizat stagiul complet de cotizare? ionion64 ionion64 Am lucrat: - 6 luni, intr-o intreprindere de stat - 2 militar in termen - 1 an din nou in fabrica - 3 ani scoala de ofiteri - 21 de ani ofiter. Conform ... (vezi toată discuția)