avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: soacra ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: soacra mea, in ...

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: soacra mea, in varsta de 57 ani este incadrata din iulie 2022v in grad de handicap accentuat, pentru o perioada de 24 luni si doresc sa stiu daca se poate pensiona pe caz de boala! Mentionez faptul ca nu are efectuat stagiul minim de cotizare, multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea handicapului achimescu achimescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta: Mama mea are un handiacp din nastere (legat de vedere), primeste pensie pe caz de boala si de ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta? lami lami Buna ziua . Am 49 de ani si 22 ani si 6 luni de servici , am o boala de inima congenitala . Sunt pensionata medical din 2003 si pensie de handicap gr. II. Am ... (vezi toată discuția)
Pensionare de invaliditate (pe caz de boala) CristoR CristoR Buna ziua, Mama mea sufera de poliartrita reumatoida si are pensie de handicap incadrata la gr.II accentuat. Mentionez ca este nascuta in data de 13.06.1963 ... (vezi toată discuția)