avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!De curand s-au schimbat aplicele in bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!De curand s-au schimbat aplicele in bloc fara sa fim ...

Buna ziua!De curand s-au schimbat aplicele in bloc fara sa fim anuntati, aceasta operatie fiind efectuata de sotul d-nei administrator.Cu un an in urma cand a refulat teava comuna si am adus un instalator, mi s-a spus de administrator ca nu poate deconta instalatorului suma pt.interventie ca este persoana fizica si nu juridica, dar acum sotul ei poate!Va rog sa-mi spuneti daca reparatiile in bloc ,parti comune se realizeaza de persoane fizice sau juridice!Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:46, 10 Martie 2023
In general, de persoane juridice ( SRL, PFA...), un om simplu nu poate emite factura, garantie pentru lucrare...

Si se face o licitatie, se alege oferta cea mai avantajoasa caliate/pret...
Legal,orice interventie asupra infrastructurii imobilului de locuit in comun se executa prin persoane autorizate-fizice sau juridice care la finalizarea executiei sa elibereze documente justificative materiale+manopera si garantie
Practic ,datorita diferentei de costuri se intervine si prin persoane neautorizate ,existand pericol asupra calitatii interventiei
In cazul in care se intervine asupra partii comune condominiu ,echipa manageriala decide incheierea de contract prestari servicii sau executa interventia prin locatari din imobil sau persoane neautorizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În urmă cu ceva vreme în blocul nostru cineva ... Stoicaalexandru2608 Stoicaalexandru2608 Bună ziua. În urmă cu ceva vreme în blocul nostru cineva a cumpărat un apartament. Astăzi ne-am trezit cu un sistem adițional bazat pe pin legat de ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? Ancacristi Ancacristi Locuiesc la parter,si din aprilie pana acum a refulat in baie din teava de evacuare, infundata de ceilalti locatari ai scarii,dupa cum afirma instalatorul ... (vezi toată discuția)
Aerisire coloană încălzire FlorinL. FlorinL. Bună seara! Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc care are și etaj tehnic deasupra apartamentului meu pe o suprafață de 40% (casa liftului, ... (vezi toată discuția)