avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este compatibila functia de administrator cu cea de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este compatibila functia de administrator cu cea de cadru militar?

Administratorul poate fi si contabilul asociatiei,si cadru militar in acelasi timp?
Ce trebuie sa fac daca nu este legal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 23:11, 25 Ianuarie 2010
In acceptiunea legii in vigoare,administratorul de imobil poate desfasura si activitatea contabila.
Referitor la calitatea de cadru militar ,dispozitia in vigoare ne prevede exceptii ale persoanelor care pot realiza cursurile de perfectionare in urma carora pot obtine atestatul de administrator imobile.
Daca persoana in cauza ,cadru militar detine atestat emis in conditiile legii de catre autoritatea competenta ,rezulta ca aceasta in urma analizarii documentelor solicitantului atestatului de administrator imobil,a apreciat ca nu subzista aspecte sau situatii aflate sub incidenta dispozitiilor care interzic accesul la aceasta profesie si responsabilitate .
In situatia in care aveti suspiciuni,in raport de calitatea dvs ,puteti desfasura demersuri la autoritatea publica locala,care detine obligatia sa analizeze competent si impartial situatia si sa comunice concluziile
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2010
ynocentta, utilizator
Din punct de vedere al asociatiei de proprietari administratorul poate fi si contabil. Conditia este sa aiba atestat dat de primarie in urma examenului sustinut.
Faptul ca este militar nu conteaza, decat in masura in care el, ca militar, nu are prevazut in statut ca nu poate ocupa alte functii remunerabile. Dar asta il priveste pe el personal. Asociatia nu-i poate interzice angajarea.
atata timp cat are atestat de administrator, poate sa fie si presedinte de tara - nu conteaza.
sa fie om de incredere...sa nu aveti vreo supriza ca ''fuge cu banii'' din incasari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrare asociatie proprietari in familie andreeaneagu andreeaneagu Buna ziua, Intr-o Asociatie de proprietari, presedintele si administratorul pot detine aceste functii daca sunt membrii de familie? (ex: mama si fiica). Este ... (vezi toată discuția)
Asociatiile de proprietari SERBAm1 SERBAm1 Un cadru militar activ poate ocupa un post de presedinte, remunerat, in cadrul asociatiei de proprietari a blocului ? (vezi toată discuția)
Contabil si cenzor in asociatia de proprietari oret20 oret20 Buna ziua, am si eu o intrebare. De curand in asociatia noastra de proprietari a intervenit o schimbare prin plecarea cenzorului nostru. Am angajat o ... (vezi toată discuția)