avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ,am o problema cu pământul bunicului . ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ,am o problema cu pământul bunicului . Acesta a ...

Bună ziua ,am o problema cu pământul bunicului . Acesta a făcut o promisiune de vanzare dându-i drept cumpărătorului la toate semnăturile. Contractul de vânzare cumpărare nu sa mai făcut .Bunicul a decedat iar cumpărătorul a semnat în lipsa lui actele pt prelungirea contractului .Eu în calitate de nepoate împreună cu tatăl meu unicul fiu am înaintat în instanta un dosar pt a încerca recupera pământul vândut.Intrebarea mea este ce trebuie făcut în cazul acesta .și dacă după 10 ani de la moartea bunicului mai pot scoate o hârtie de la un medic psihiatru precum ca acesta nu gândea cum trebuie .având în vedere ca doar o singura data am mers la medic dar am martori ca bunicul nu gândea cum trebuie .Aștept rasp multumesc

Alte discuții în legătură

Valoarea judiciara a chitantei de mana Ionut Mircea Ionut Mircea Ionut Mircea Ionut Mircea Bunica mea a facut o chitanta de mana fiind fortata de niste imprejurari la niste tigani vecini cu ea dandu-le 50 ari teren arabil sa il munceasca nu spre ... (vezi toată discuția)
Important!!!!buna ziua ma puteți ajuta va rog și pe mn cu un răspuns?am ... Lavinia MIHAI Lavinia MIHAI Buna ziua ma puteți ajuta va rog și pe mn cu un răspuns?Am o bunica de curând diagnosticata de medicul psihiatru de alzaimer si a început sa ne pună ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta un act de vanzare cumparare cu uzufruct viager, facut intre bunici si unicul nepot, de catre rudele indirect mostenitoare? ANAELENAD ANAELENAD Buna ziua! Ma confrunt cu o problema foarte neplacuta, datorita unor rude rau intentionate si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei, au refacut de ... (vezi toată discuția)