avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cedarea creantei unei firme catre asociatul unic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cedarea creantei unei firme catre asociatul unic

Buna ziua. Este in derulare un proces prin care firma mea solicita unui fost angajat returnarea a 4000 lei reprezentand contravaloarea unei masini cumparate de angajat in rate si neplatite. Intrebare : fie in timpul procesului, fie dupa terminarea lui, poate firma sa cedeze dreptul de recuperare a banilor catre asociatul unic, ca persoana fizica, nu in numele firmei ?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu firma de constructii mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am incheiat acum doua saptamani, un contract cu o firma pentru construirea la rosu a unui P+1E. In contract s-au precizat nr de zile in care ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat liviu2011 liviu2011 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu niste bilete la ordin avalizate. Am o firma in care sunt asociat cu 50% , iar celalalt asociat are 50% si ... (vezi toată discuția)
Divort cu societati si copil. automtom automtom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de un divort in care este implicat un copil minor(3 ani).si 2 societati (una asociat unic sotia mea si ... (vezi toată discuția)