avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TATA A MURIT IN 9 FEBRUARIE ,ARE O CASA SI O MASINA PE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TATA A MURIT IN 9 FEBRUARIE ,ARE O CASA SI O MASINA PE NUMELE ...

TATA A MURIT IN 9 FEBRUARIE ,ARE O CASA SI O MASINA PE NUMELE LUI.AVEA CERTIFICAT DE HANDICAP STARE GRAVA.PE 13 MARTIE A TREBUIT SA IAU CERTIFICAT DE ROL FISCAL PENTRU TAXA DE SUCCESIUNE.MIA VENIT PLATA SI LA IMOBIL SI LA MASINA.E NORMAL?
Cel mai recent răspuns: Fircoiu Adrian , utilizator 12:24, 14 Martie 2023
Da. De ce nu ar fi normal?
Da. Pentru ca tatal este decedat (condoleante!) iar bunurile nu mai sunt ale lui. Asa ca, nu mai beneficiaza de scutire.


Norocel55 a scris:

Da. Pentru ca tatal este decedat (condoleante!) iar bunurile nu mai sunt ale lui. Asa ca, nu mai beneficiaza de scutire.
de fapt la imobil a venit scutire iar la autoturism a venit de plată.Doamna de la ghișeu mi-a spus ca imobilul a fost prins pe scutire(pina la31 dec) iar auto nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite mzmz mzmz La inceputul anilor '60, casatorita fiind, mama mea a dobandit o locuinta de serviciu pe care, ulterior, conform inlesnirilor legislative din anii '90, a ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoana cu handicap yoolee yoolee O persoană adulta, cu handicap accentuat, nu detine niciun fel de bunuri mobile sau imobile. In schimb parintii in a caror ingrijire se afla persoana ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism pers. cu handicap ContSters277472 ContSters277472 Sunt persoana cu handicap accentuat valabilitate -permanent, cod boala 1 pentru spondilita anchilozanta . Aceasta afectiune i-mi afecteaza mersul pe jos ... (vezi toată discuția)