avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vătămare corporală, suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vătămare corporală, suspendare permis

Bună ziua!
Am avut un accident pe data de 18.09.2022, cu vatamare corporala. Victima nu a depus plângere. Dosarul este clasat din luna ianuarie dar nu am primit instiintarea acasă. Ce este de facut?
În perioada aceasta , eu nu am înnoit dovada, deci nu am mai condus,acele luni sunt luate in considerare sau mi se suspendă permisul dupa ce merg cu documentele ( cand le primesc) la serviciul rutier?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Aalexandreea , utilizator 12:18, 27 Aprilie 2023
Mulțumesc, dna. avocat!
Am fost la ghișeu, am depus ordonanta si dovada si mi au spus sa revin după 5 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime, dosar penal clasat. pot rămâne fără permis 90 de zile? Supita Supita Buna ziua! Am si eu o intrebare! In urma unui accident rutier cu victime dosarul se claseaza. Pot ramane fara permis 90 de zile? Acum merg cu dovada (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 10.02 mo-a fost reținut permisul in urma ... Azamo Azamo Buna Ziua, in data de 10.02 mo-a fost reținut permisul in urma unei tamponari cu victima. Dupa expirarea dovezii nu am cerut prelungire. Dosarul nu este inca ... (vezi toată discuția)
Bună seară, pe data de 23.12.2023 am avut un accident cu victimă ... Stanescu78 Stanescu78 Bună seară, pe data de 23.12.2023 am avut un accident cu victimă + parasirea locului accidentului din cauza că barbacsul persoane vătămate era violent ... (vezi toată discuția)