avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am un angajat cu o jumatate de norma (norma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am un angajat cu o jumatate de norma (norma de baza), ...

Buna ziua!
Am un angajat cu o jumatate de norma (norma de baza), cu decizie privind acordarea pensiei de invaliditate, decizie medicala asupra capacitatii de munca - pierduta cel putin la jumatate, persoana beneficiaza de exceptiile care nu se aplica cuantumurilor majorate la cas si cass. Intrebarea mea este trebuie sa platesc diferenta la cas si cass pana la salariul minim?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Incetarea c.i.m. dupa comunicarea deciziei asupra capacitatii de munca invaliditate gradul iii Teodora Simona Teodora Simona Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. O salariata a depus la secretariatul institutiei decizie medicala asupra capacitatii de munca incadrandu-se ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala temporara. macsinciuc viorel macsinciuc viorel am fost operat in luna februarie cu diagnosticul hernie de disc cu paralizie la piciorul stang.medicul a precizat ca trebuie a ma pensiona pe caz de boala. A ... (vezi toată discuția)
Pensionarea pe caz de boala rambela rambela Care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru pensionarea pe caz de boala? (vezi toată discuția)