avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de colaborare pentru model pe platforma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de colaborare pentru model pe platforma onlyfans.

Buna ziua! Sunt model pe platforma onlyfans si doresc sa creez content si postari pe tiktok intr-un cabinet medical. Am apelat la o clinica privata unde pot inchiria spatiul dar pentru aceasta este nevoie sa semnez un contract de colaborare. Pentru a putea avea dreptul am inteles ca este nevoie de o justificare legala care justifica activitatea mea in cabinet. Ce fel de document este necesar pentru aceasta? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Clinica refuza eliberare copie dosar medical pacient LaviniaNis LaviniaNis Buna ziua. Eu am suferit o interventie chirurgicala la o clinica privata, insa la un medic care nu este angajat al clinicii, ci doar isi desfasoara activitatea ... (vezi toată discuția)
Cabinet stomatologic mediu rural gaby76 gaby76 buna ziua Doresc sa incep o activitate in mediu rural avand ca obiect servicii stomatologice. Ce linii de finantare pot accesa pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Infin?are cmi -stomatologie suziquatro suziquatro o situație mai dificilă , rog ajutor Sunt medic dentist care a lucrat doar angajat cu carte de muncă , dar mi-am gasit o clinica unde aș putea sa ... (vezi toată discuția)