avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Se dă următoare situație: persoana X ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Se dă următoare situație: persoana X are un cont ...

Bună ziua! Se dă următoare situație: persoana X are un cont la o casă de pariuri, spre exemplu Betano, Fortuna, Superbet etc. După un timp, platforma respectivă de pariuri îi limitează miza, astfel făcând contul inutilizabil. Persoana recurge atunci la un sistem în care primește de la persoanele Q,Y,Z conturile lor de pariuri(de bună voie, oferindu-le și lor o parte din profit) și le folosește pentru a paria în continuare. Astfel, persoana X face pe acele conturi diverse sume de bani, care sunt primite de persoanele Q,Y,Z o parte ajungând și la persoana X.
Casele de pariuri interzic explicit utilizarea de către alte persoane a contului în termenii și condițiile pe care utilizatorii le acceptă la înregistrare. Întrebarea este: este ilegală utilizarea contului unui persoane cu acordul ei? Poate casa respectivă de pariuri să te reclame la poliție? Te poate da casa de pariuri în judecată pentru a recupera sumele câștigate pentru că le-ai încălcat termenii și condițiile?

Alte discuții în legătură

Cont casă pariuri online marin3232 marin3232 Bună ziua! La crearea unui cont la o casă de pariuri online este necesar să incarci buletinul ca dovadă a identitătii. De asemenea, toate casele de ... (vezi toată discuția)
Factura decontare Flav Flav Salut, vreau sa ma sfatuiti in urmatoare problema: [i]X emite factura fiscala catre Y in valoare de n lei fara TVA, Y in calitate de beneficiar nu plateste ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)