avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt inculpat intr-un dosar de inselaciune, am avut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt inculpat intr-un dosar de inselaciune, am avut control judiciar ...

Sunt inculpat intr-un dosar de inselaciune, am avut control judiciar 180 de zile iar astazi am primit citatie pentru prezentare in Camera preliminara: măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară. Imi puteti spune ce se intampla sau desire ce este vorba. Prejudiciul se ridica la suma de 40.000e, mai exista impacarea partilor, abia din 3 martie au inceput partile sa fie contactate de un mediator.
Buna ziua!

În etapa de camera preliminara puteti formula cereri și excepții împotriva actelor realizate în faza urmăririi penale.
Cel mai bine luați legătură cu un avocat, în situația în care nu aveți unul, pentru a studia dosarul și a va spune concret ce se poate face.
Iar, citatia in instanta..... in calitate de inculpat: verificarea masura preventive proposal de DNA/DIICOT art. 207 NCPP, ce efecte are tinand cont ca pana la aceasta data am primit prelungirea controlului judiciar de la procurorul de caz?

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!

În etapa de camera preliminara puteti formula cereri și excepții împotriva actelor realizate în faza urmăririi penale.
Cel mai bine luați legătură cu un avocat, în situația în care nu aveți unul, pentru a studia dosarul și a va spune concret ce se poate face.

Verificarea masurii preventine presupune verificarea/prelungirea masurii data de procuror. Intrand dosarul la instanta, masura preventiva va di verificata acum de catre judecator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control judiciar dat de procuror ciurli_si_burli ciurli_si_burli In cazul in care procurorul face prelungire a controlului judiciar si inculpatul este trimis intre timp (sa zicem la scurt timp dupa prelungirea controlului ... (vezi toată discuția)
Prelungire control judiciar keysersoze keysersoze Buna ziua , dupa 160 de zile de arest preventiv ,judecatorul de drepturi si libertati m-a plasat sub control judiciar. La aceasta ora sunt inca in faza de ... (vezi toată discuția)
Durata masuri preventive eduuard eduuard Conform actualelor norme de procedura, care este durata de timp pentru care se poate dispune masura prventiva a controlului judiciar? Dar a arestarii la ... (vezi toată discuția)