avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua vreau sa mi deschis o agentie de recrutare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua vreau sa mi deschis o agentie de recrutare fortei de ...

Buna ziua vreau sa mi deschis o agentie de recrutare fortei de munca,doresc sa trimit pers la munca in UE,cat si sa aduc persoane din Asia in Ro.Imi puteti spune care sunt pasii si ce acte imi sunt necesare.Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 15 Martie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie de recrutare forta de munca din afara ue pentru angajare in romania Raymond T. Raymond T. Buna ziua! Vreau sa infiintez o agentie de recrutare de forta de munca din tari non-UE si sa ajut firmele romanesti sa-si gaseasca angajati straini. Ce tip ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei agentii de recrutare forta de munca din asia Alexandra Mitrica Alexandra Mitrica Buna ziua. Imi puteti spune, va rog care sunt pasii pentru infiintarea unei agentii de recrutare forta de munca din Asia? Ce calificari, documente sunt ... (vezi toată discuția)
Agenție pentru recrutare forță de munca SimLuc SimLuc Bună ziua, Doresc sa îmi deschid o agenție pentru recrutare și plasare forță de muncă. Am o diploma obținută în urma unui curs(Inspector resurse ... (vezi toată discuția)