avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am un teren care a fost extravilan si l-am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am un teren care a fost extravilan si l-am facut intravilan, ...

Buna ziua, am un teren care a fost extravilan si l-am facut intravilan, dar nu am cale de acces pentru autoturism. Este lasat teren pentru cale de acces, primaria a inceput in anul 2019 sa faca calea dar au intrerupt lucrarile ca mai trebuia sa faca si un zid de sprijin si au spus ca nu au bani. Din 2019 si pana in prezent nu au mai facut nimic. Ce masuri trebui sa iau ca sa termine drumul. Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Teren extravilan fãrã cale de acces (în schiþã era prevãzut un drum) mihai78 mihai78 AM TEREN EXTRAVILAN, DAR NU AM CALE DE ACCES Am cumpărat anul trecut de la tatăl meu un teren de 3,900 mp extravilan, fără cale de acces din stradă. ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren fara acces nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, vreau sa cumpar un teren extravilan pe care proprietarul l-a impartit in doua loturi. Lotul care are acces la strada l-a vandut iar la lotul pe care ... (vezi toată discuția)
Drum de acces la teren intravilan trecut din extravilan MIRELA2016 MIRELA2016 Va rog sa-mi spuneti daca odata cu trecerea terenului din extravilan in intravilan primaria ar trebui sa amenajeze drumul de acces. Detin un teren intravilan ... (vezi toată discuția)