avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract concesiune in participatiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract concesiune in participatiune

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti cu o problema care ma framanta de mult. Am un contract de asociere in participatiune din 2008 in care eu asociant am 99% si asociatul 1%.. In contract am de platit 1% pentru asociat,dar nu mai putin de 2500 ron /anual,indexabil cu rata inflatiei. dau exemplu el calculeaza 2500+19%tva +rata inflatiei. si in urmatorii ani pleaca de la totalul rezultat anului anterior ajungand anul acesta sa platesc de la 4300 ron +tva + indicele de inflatie. peste 5-6 ani o sa ajung sa dau 100Mil sau cine stie. Eu am crezut ca dau an de an 2500 ron +tva + indicele de inflatie pe anul respectiv. Multumesc pentru un raspuns.

Alte discuții în legătură

Indicele preturilor de consum inseamna indicele de inflatie? Radamante Radamante 1.In hotararile judecatoresti se precizeaza ca sumele vor fi actualizate cu indicele de inflatie . 2.In OUG nr. 71/2009 -3) Sumele prevazute la alin. (1) si ... (vezi toată discuția)
Facturare rata inflatiei MaryVio MaryVio Exista un contract de asociere in participatiune intre 2 persoane juridice respectiv X (pune la dispozitie cladirea) si Y(foloseste cladirea in scopul ... (vezi toată discuția)
Rata anualizata simonna38 simonna38 CE VREA SA INSEMNE Ca(%)=RATA ANUALIZATA (vezi toată discuția)