avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport Marfa cu Autovehicul Proprietate PF + ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport Marfa cu Autovehicul Proprietate PF + Remorca PJ 3/3.5T

Buna ziua, nu prea gasesc detalii la urmatoarea situatie,
Autovehicul proprietate personala autorizat sa traga 3 Tone, + remorca 3tone/3.5tone, proprietatea firmei, ar fi posibil sa aduc cu ea marfa firmei (care detine remorca) fara complicatii?, din polonia?
nu suntem firma de transport marfa
Momentan aduc cu autoutilitara firmei de 3.5t care pe cantar are 2.9tone si legal mai pot pune 600kg,
pe remorca as putea incarca legal 2tone
mentionez ca am permis B.C.E
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2023
David H, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)
Autoturism mma 2500 kg+ platforma 2700 kg mma? justskyzzo justskyzzo Buna tuturor, Am cautat pretutindeni dar nu gasesc nimic mai detaliat in privinta remorcarii unei platforme auto.Din start permisul imi va permite lucrul asta ... (vezi toată discuția)