avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bun ziua.Am lucrat la TAGCI PITESTI o firma de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bun ziua.Am lucrat la TAGCI PITESTI o firma de construcții în ...

Bun ziua.Am lucrat la TAGCI PITESTI o firma de construcții în ani 1985 1987 am plecat în armata și nu mai mam angajat înapoi.Acum nu gasescfirma să-mi iau vechimea

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie de drept maria96 maria96 sunt nascut 5.5.1967 am lucrat din 1985 ca tamplar avand inclusiv armata 1 an si 7 luni,iar din 1990 m-am transferat la rafo,am lucrat si inca lucrez in ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru un cetatean roman cu rezidenta in strainatate si fara carnet de munca oakridges oakridges Am plecat din tara in 1987 cind aveam deja 37 de ani din care cel putin 15 any de munca. Cind am plecat nu am avut voie sa iau cu mine nici un document legal ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie - man si mai marian_nicu2001 marian_nicu2001 Pe data de 30 aprilie implinesc varsta de 44 ani. In perioada septembrie 1985 - august 2002 am activat in cadrul M.Ap.N. In anul 2002 am fost trecut in ... (vezi toată discuția)