avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Schimbare legislație sanitară pe parcursul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Schimbare legislație sanitară pe parcursul implementării unui ...

Buna seara! Va rog să mă lămuriți in următoarea speță: un beneficiar ( instituție publică) a depus un proiect pentru construirea unui grădinițe.La momentul respectiv s-a primit notificare de conformitate a proiectului cu legislația în vigoare de la DSP.Pana la solicitarea autorizării legislația sanitara s-a modificat și se solicita mai multe modificări ale obiectivului fara de care nu se emite autorizația DSP. Va rog să-mi spuneți dacă având în vedere că proiectul a fost avizat de DSP inițial trebuie modificat acum pe legislația actuală,chiar daca a fost întocmit exact după planul inițial.
Menționez că este vorba de finanțare din fonduri nerambursabile iar o modificare de proiect impune modificarea valorii acestuia și implicit acte adiționale cu AFIR care din câte știu nu permite modificarea valorii proiectelor după semnarea contractului de finanțare.Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2023
Odeh79, utilizator

Alte discuții în legătură

Pentru modernizarea unei constructii in sensul obtinerii unor fonduri structurale nerambursabile sunt necesare avize? iuliana26 iuliana26 Detin un imobil pe care as dori sa il modernizez cu scopul de a participa la un proiect pe fonduri europene nerambursabile. Am nevoie de avize in acest ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)
Notificare primarie construire bucătărie de vara. am citit ... Antik Antik Notificare primarie construire bucătărie de vara. Am citit pe internet despre modificarea legii privind aut.lucrarilor de construire și va întreb pentru ... (vezi toată discuția)