Buna seara !
Cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 in ccc2 fără sa merg la serviciu
Primul copil s-a născut pe data de 23-09-2021 iar anul acesta in Septembrie împlinește vârsta de 2 ani, bebe 2 s-ar naște tot anul acesta la sfârșitul lunii Noiembrie fiind o pauza de 2 luni pana când se v-a naște bebe 2 ,nu știu exact cum se procedează ,pot sa intru in concediu prenatal? O sa fiu plătită , de către cine?? Ținând cont ca indemnizația de la ccc1 se va termina in luna Septembrie când bebe 1 împlinește 1 an
Menționeze ca am contract de munca nedeterminat !
Ce este de făcut in situația aceasta ?
Tatal indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC?
Daca da... o sa reveniti cu o luna sau doua mai devreme la serviciu ( inca nu m-am lamurit daca noua modificare cu 2 luni ale tatalui se aplica si concediilor in curs sau doar celor ce incep dupa modificarea legii/OUG).
La revenirea la serviciu anuntati primaria ca faceti asta si apoi cereti de la AJPIS o adeverinta din care sa rezulte perioada CCC precum si cuantumul indemnizatiei. Pe aceasta o duceti la serviciu si in baza ei o sa primiti indemnizatia pentru concediul maternal.
Dupa acest concediu urmati procedurile ca la CCC1si intrati in CCC2.
Continuitate ccc
adrycary
Buna ziua,sunt in concediu cc pana la varsta de 2ani,am avut contract determinat care a expirat dupa ce am intrat in prenatal si am fost preluata de casa de ... (vezi toată discuția)