Bună ziua,
Am o întrebare și aș aprecia mult dacă mi-ați putea oferi lămuriri.
Astăzi, sâmbătă, 18.03.2023, am decis să ieș la plimbare cu soția și copiii, având în plan să vizităm crângul din Petrești, Focșani. În jurul orei 20:45, am ajuns în fața crângului.
Acolo, trei angajați responsabili cu paza ne-au oprit, spunând că nu putem intra deoarece programul s-a încheiat. Am refuzat să mă conformez acestei interdicții, considerând că este absurd să închizi o pădure la ora 21:00, mai ales când nu deranjezi pe nimeni (cu excepția câtorva ciori). Oamenii de la paza au insistat, amenințând ca o sa cheme poliția dacă nu părăsim parcul.
Suparat de indiferența/superioritatea cu care îmi vorbeau angajați de la paza, le-am cerut sa îmi zică cum se numesc ( aveau legitimațiile întoarse ), cu intenția de a le face reclamație la firma de paza, era totuși 20:50 .. legal mai aveam dreptul sa vizitez parcul încă 10 min, au refuzat sa îmi zică cum se numesc, motivand ca dacă sun la firma știu ei cine a fost de tură în aceasta seara.
Întrebările mele sunt:
- Cine stabilește acest regulament?
- Ce as putea sa fac ca sa schimb acest regulament ? sa fie macar pana la 23:00, e aproape de casa, și nu mi se pare corect sa fie închis la 21:00.
- Care este logica din spatele deciziei de a închide parcul în pădure la ora 21:00?
- Ce ar fi putut face poliția dacă ar fi venit să constate nerespectarea acestui regulament de către mine?
- Angajați de la paza sau comportat corect ? e legal sa dai oamenii afara din parc ? E legal sa tii legitimatia intoarsa ?
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns:
Adam Grecu , utilizator
16:37, 20 Martie 2023