avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu Primăria ...

Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu Primăria pt o mașină ridicata. Dacă ma poate ajuta cineva va rog mesaj privat și ii trimit actele după-masă când ajung acasă. Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:33, 21 Martie 2023
In principiu puteti sa va alegeti, din lista de consultanti.
www.avocatnet.ro/Consultanti...

Va mulțumesc dar lista e lunga și nu toată lumea e activa.
As fi preferat însă să fie mutata postarea pe Drept administrativ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a rezolvat.
Regulamentul forumului nu permite reclama
Puteti consulta tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana specializata o puteti contacta prin mesagerie privata
Mai puteti solicita persoana specializata in speta dv la baroul local de avocati
Aveti bunavointa sa-mi explicati ce are reclama de-a face cu cererea mea?
Iar repetand ce latka a scris deja ma face sa cred ca doar adunati comentarii.

Cand nu poti ajuta dar maresti zgomotul de fond...

Alte discuții în legătură

Buna ziua!gasesc un avocat specializat pe legea asociatilor de ... traian_m traian_m Buna ziua!Gasesc un avocat specializat pe legea Asociatilor de Proprietari pentru reprezentare in instanta? (vezi toată discuția)
Avocat familiarizat in dreptul transporturilor? Andrei2346768 Andrei2346768 Buna ziua, Am nevoie de un avocat familiarizat cu dreptul transporturilor pentru a clarifica cateva nelamuriri. (vezi toată discuția)
Avocati buni in constanta iulianastefan iulianastefan ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul... (vezi toată discuția)