avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Gasesc un avocat specializat pe legea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Gasesc un avocat specializat pe legea Asociatilor de ...

Buna ziua!Gasesc un avocat specializat pe legea Asociatilor de Proprietari pentru reprezentare in instanta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:52, 20 Iunie 2023
Puteti alege un avocat din lista de mai jos si discuta cu acesta, contacta, sau cauta unul prin rude, prieteni...
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Regulamentul forumului nu permite reclama
Puteti studia tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana specializata puteti sa o contactati prin mesagerie privata
Puteti face solicitare oficiala direct la baroul local de avocati
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat familiarizat in dreptul transporturilor? Andrei2346768 Andrei2346768 Buna ziua, Am nevoie de un avocat familiarizat cu dreptul transporturilor pentru a clarifica cateva nelamuriri. (vezi toată discuția)
Ași avea și eu rugămintea sa vb cu un avocat pe tema am reparat ... Srgautotuning@gmail.com Srgautotuning@gmail.com Ași avea și eu rugămintea sa vb cu un avocat pe tema am reparat o mașină și iar respectivul a venit cu o gașca de prieteni Sași ia mașina cum se ... (vezi toată discuția)
Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu primăria ... Adrian Horatiu Adrian Horatiu Caut ajutor juridic (contra cost) într-un litigiu cu Primăria pt o mașină ridicata. Dacă ma poate ajuta cineva va rog mesaj privat și ii trimit actele ... (vezi toată discuția)