avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Ma aflu intr-o situație similara cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Ma aflu intr-o situație similara cu mențiunea ca ...

Bună ziua. Ma aflu intr-o situație similara cu mențiunea ca am solicitat pensia anticipat partiala de opt luni și am nevoie de timpul lucrat on strainatate pentru compactarea celor 35 ani.Eu am primit confirmarea prin posta a trimiterii documentului A 205 pe cale electronica omologului din România dar la casa de pensii mi sa spus ca nu au primit nimic.Ce ar trebui sa fac ?

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica ramona74 ramona74 am primit token-ul t reinoirea semnaturii digitale , am facut pasii pt instalare , am completat documentul de confirmare .l-am primit de la instituia care l-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare anticipata partiala ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Am primit prin corespondenta decizia de pensionare anticipata partiala cu valoare pensie calculata,stagiu total de cotizare realizat, puncte ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa ies la pensie ? bebelusica bebelusica Angajat la 10 August 1980 pana in 30 Iunie 1985 la Fabrica de Zahar Urziceni; 1 Iulie 1985 - 31 Ianuarie 1989 Subofiter in cadrul MAI - Ialomita; 10 Aprilie ... (vezi toată discuția)