avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Referitor la Ordonanța de plafonare a energiei ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Referitor la Ordonanța de plafonare a energiei electrice,am ...

Referitor la Ordonanța de plafonare a energiei electrice,am o nelămurire pe care sper cu ajutorul unui specialist să o lămuresc,deci sunt sub contract de furnizare energie electrică până pe 14 ianuarie 2024,plătind 0,68 bani pe kw,din ianuarie anul acesta,de când a intrat în vigoare ordonanța sunt facturat conform consumului și plafoanelor nemaitindu se seama de prevederile cotractulu,întrebarea mea este daca este normal să plătesc conform noilor plafoane sau se tine cont efectiv de prețul din contract și indiferent de consum plătesc prețul din contract.Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:28, 21 Martie 2023
anul trecut ați plătit tot potrivit unei Ordonanțe. Prețurile reale sunt mult superioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul plafonat al energiei electrice calculat separat pentru fiecare luna? mamaleone mamaleone Nelamurirea mea este legata de pretul plafonat al energiei electrice. Concret in luna ianuarie 2023 am avut consum de 103 kWh iar in februarie 2023 85 kWh. ... (vezi toată discuția)
Oug 27/2022 energie electrică sile70000 sile70000 Buna ziua, Ma puteti, va rog, lamuri in legatura cu Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 27/2022? Fac parte din categoria clientilor casnici al caror ... (vezi toată discuția)
Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)