avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. In cazul in care o persoana a suferit trei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. In cazul in care o persoana a suferit trei operatii ...

Buna ziua. In cazul in care o persoana a suferit tre operatii de protezare, respectiv sold bilateral si genunchi, poate beneficia de certificat de handicap? Multumesc frumos.
Buna ziua!
Doar o comisie de expertiza medicala decide acest lucru.Cu recomandari de la medicul sau medicii care v-au facut interventiile chirurgicale,cu recomandare de la medicul de familie si cu toate actele pe care le detineti,va prezentati la comisia de expertiza medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap Irina Lupu Irina Lupu Buna Ziua! sotul meu a fost diagnosticat cu necroza aseptica de cap de os femural bilateral. in luna martie a suferit o interventie chirurgicala de ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap Florin.P Florin.P Buna ziua! Mama mea ,in varsta de 79 ani , a suferit o interventie pentru protezarea totala a soldului acum 3 saptamani. De acum este nevoita sa se deplaseze ... (vezi toată discuția)
Cerere privind acordarea pensiei de invaliditate respinsa marian_26 marian_26 ma numesc [Editat] din Rm Valcea am 50 de ani si mi-am pierdut capacitatea de munca , in urma a 2 operatii la genunchiul stang de gonatroza am fost in medical ... (vezi toată discuția)