avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despăgubire Cedo. Buna ziua , as vrea sa știu dacă ...
Discuție deschisă în Executare silită

Despăgubire Cedo. Buna ziua , as vrea sa știu dacă o sumă ...

Despăgubire Cedo. Buna ziua , as vrea sa știu dacă o sumă primita in cont bancar, in urma cu unei hotărâri Cedo, ca despăgubire pt condiții de detenție, poate fi poprita pentru o datorie la ANAF. Care a pus deja poprire pe cont. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:22, 21 Martie 2023
Nu am auzit ca astfel de sume sa fie scutite de popriri.
Daca datorați bani la stat și va ia banii nu cred ca aveți ce face dar aveți dreptul de a contesta în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont puse de anaf Mary136 Mary136 Buna ziua, Am avut o datorie la anaf de 50 lei de prin 2015. Am avut un pfa, am lucrat vreo 2 luni si imi bagasem deduceri personale, dar pt ca am lucrat asa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa contest poprirea pe contul firmei mele! amrogrup amrogrup Stimati avocati, Am o problema: am primit o instiintare de poprire pe cont, de la ANAF, pentru ca am avea o datorie catre un furnizor. Dupa ce am calculat ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)